Mezun-Öğrenci Buluşması - "Mezun Olduk Bartın Üniversitesi'nde Buluştuk"

Bartın Üniversitesi Evde Hasta Bakımı Programının mezunlarla buluşma ve kariyer planlama etkinliği kapsamında düzenlediği mezun-öğrenci buluşması, 23 Eylül 2020 15:00 ile 16:00 saatleri arasında internet üzerinden (zoom uygulaması) gerçekleştirilmiştir.
Geleneksel hale getirmeyi planladığımız bu etkinliklerin 1.'sini düzenlediğimiz Rol Model Olabilecek Mezun Öğrenci Buluşmasında çalışan mezunlarımızın öğrencilerimizle buluşturularak, deneyimlerini öğrencilerimize aktarmaları ve öğrencilerimizin sorularına cevap bulmaları sağlanmıştır.
Program hocaları Öğr.Gör. Yasemin ŞAHİN YILDIZ, Öğr.Gör.Elif Yatgın ve Öğr.Gör. Hanifi Dülger'in katılımlarıyla öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik, mezun öğrencilerin bir yıl sonra tekrar buluşma dilekleri ile sona erdi.
  • "Mezun Öğrencimizden Girişimcilik Öyküsü" Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi.

• Kütüphane Oryantasyon Etkinliği

• Mezun Anlatıyor Etkinliği

• 2023-2024 GÜZ YARIYILI ORYANTASYON ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

• BARÜ Tanıtım ve Tercih Günleri Başlıyor