Mezun Öğrencimizden Girişimcilik Öyküsü Etkinliği Gerçekleştirildi.

Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü’nden 2021 yılında eğitimini tamamladıktan sonra Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı’nda aktif öğrencimiz Burcu DEMİRKESEN’in 17 Mayıs 2022 tarihinde Ağdacı Konferans Salonu’nda ‘ Mezun Öğrencimizden Girişimcilik Öyküsü’ adlı etkinliğimiz Öğr.Gör Cansu PARLAK moderatörlüğünde ‘Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı’ ve ‘Evde Hasta Bakımı Programı’ öğrencilerimizden oluşan düzenleme kurulu tarafından gerçekleştirilmiştir. Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı Bölüm başkanı Sayın Öğr. Gör. Tuncay ÇORAK ve Evde Hasta Bakımı Programı Bölüm başkanı Sayın Öğr.Gör Dr. Yasemin Şahin YILDIZ ve Öğr.Gör. Elif YATGIN tarafından öğrencilerimize teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.

• "Mezun Öğrencimizden Girişimcilik Öyküsü" Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi.

• Kütüphane Oryantasyon Etkinliği

• Mezun Anlatıyor Etkinliği

• 2023-2024 GÜZ YARIYILI ORYANTASYON ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

• BARÜ Tanıtım ve Tercih Günleri Başlıyor