image/svg+xml

Evde Hasta Bakımı Programı, Oryantasyon Etkinliği İle Yeni Öğrencilerine Merhaba Diyor

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Yüksekokulumuzu tercih ederek aramıza katılan öğrencilerimizle 07.10.2020, 16:00’da oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir.

Bartın Üniversitesi akademik ve idari kadronun katılımıyla hazırladığı oryantasyon programı ile yeni öğrencilerimiz üniversitenin tüm işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgilendirmiştir.

Yeni öğrencilerimizin üniversite hayatına ve yerleşke kültürüne hızlı adapte olması amacıyla hazırlanan oryantasyon programında; dersler dışında öğrencilerin faydalanabileceği alanlar, başvuru noktaları, kulüpler, spor ve sosyal tesisler, laboratuvarlar, kütüphaneler, idari birimlerin işleyiş şekli ve öğrencilerin bu birimlerden nasıl destek alabilecekleri konusunda bilgilendirmeler yer almıştır.

• "Mezun Öğrencimizden Girişimcilik Öyküsü" Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi.

• Kütüphane Oryantasyon Etkinliği

• Mezun Anlatıyor Etkinliği

• 2023-2024 GÜZ YARIYILI ORYANTASYON ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

• BARÜ Tanıtım ve Tercih Günleri Başlıyor