DGS (Dikey Geçiş Sınavı) Bilgilendirme Semineri

Evde hasta bakımı programı öğrencilerimize yönelik 18.05.2021 (Salı günü) saat:19:30’da ‘DGS (Dikey Geçiş Sınavı) Bilgilendirme Semineri’ gerçekleştirilmiştir.
Gerçekleştirilen bu seminerde, DGS’ye hazırlıklar nasıl olmalı, nelere dikkat edilmeli? Nasıl planlamalar yapılmalı, mezun olan öğrencilerimizin DGS sınavında hangi lisans programlarına geçiş yapabilecekleri gibi konulara değinilmiştir. Bartın Üniversitesi Evde Hasta Bakımı Programı 2015 mezunu olan ve ardından Hemşirelik (lisans) bölümünü başarıyla tamamlayan konuk konuşmacımız Tuğba GÜNİNDİ (Hemşire) bu seminerde tüm tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı.
Yoğun öğrenci katılımıyla gerçekleşen bu seminerde değerli konuşmacımızın sunumundan sonra öğrenciler tarafından iletilen sorular yanıtlandı.
Katılımıyla bizleri onurlandıran değerli konuğumuza ve katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunarız.
  • "Mezun Öğrencimizden Girişimcilik Öyküsü" Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi.

• Kütüphane Oryantasyon Etkinliği

• Mezun Anlatıyor Etkinliği

• 2023-2024 GÜZ YARIYILI ORYANTASYON ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

• BARÜ Tanıtım ve Tercih Günleri Başlıyor